RealityMIX.cz

Prodáváte svoji nemovitost? V EVROPA realitní kanceláři pro vás již mají kupce.

Prodáváte svoji nemovitost? V EVROPA realitní kanceláři pro vás již mají kupce.

EVROPA realitní kancelář se díky profesionalitě řadí mezi nejspolehlivější realitní kanceláře na českém trhu. Má širokou síť poboček, z Česka expanduje na Slovensko.

EVROPA realitní kancelář se zabývá prodejem a pronájmem bytů, domů, komerčních prostor, prodejem pozemků i developerských projektů. Na trhu působí již přes 17 let, vznikla jako ryze česká společnost bez zahraničního či úvěrového kapitálu. Od počátku staví na zkušenostech s realitním trhem v České republice, znalostech jeho specifik a místních podmínek. Vznikla silná společnost poskytující komplexní služby kupcům i prodejcům. V EVROPA realitní kanceláři můžete očekávat profesionální péči, ochotu a rychlé a spolehlivé jednání.

EVROPA realitní kancelář díky svojí profesionalitě a poctivosti každou hodinu zpracovává nové poptávky po nemovitostech. Disponuje širokou databází nabídek prodejů i pronájmů nemovitostí, z čehož vyplývá velmi rychlé uspokojení potřeb jednotlivých požadavků. Zadáte svoji nemovitost k prodeji či pronájmu a v EVROPA realitní kanceláři pro vás mají v tu chvíli kupce.

„My víme, co znamená pojem nadstandardní servis pro zákazníka, a chceme překonat vaše očekávání. Nabízíme poctivost, slušnost, rychlost, odbornost, zkušenosti, bezpečí a kompletní vedení celého obchodního případu "na klíč",“ potvrzuje zakladatel kanceláře Michal Macek.

Specialista na vyhledávání nemovitostí pro klienty

Jestliže jste časově zaneprázdněni nebo bydlíte daleko od místa požadované nemovitosti a nejste znalí místního trhu, vyžadujete profesionální přístup a odborný dohled po celou dobu procesu vyhledávání vaší vytoužené nemovitosti, odborníci v EVROPA realitní kanceláři jsou těmi pravými. Specifikují s vámi parametry dané nemovitosti, dále vyhledávají ze všech dostupných zdrojů i ze soukromé inzerce, zasílají seznam pečlivě vytipovaných nemovitostí. V případě uzavření obchodu dozorují celý proces právního převodu nemovitosti a další služby.

EVROPA realitní kancelář je tím správným poctivým partnerem pro váš realitní požadavek. Neváhejte se obrátit na profesionály v oboru a nechejte je pracovat za vás.



EVROPA realitní kancelář s.r.o., Václavské náměstí 793/36, 11000 Praha

Tel. recepce: 0042 734 352 352

Zdroj: www.rkevropa.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články