RealityMIX.cz

Projekt Luka Living získal další ocenění

Projekt Luka Living získal další ocenění

3.12.2018: Společnost Luka Living, která stojí za vznikem unikátního projektu nájemního bydlení Luka Living rental apartments & shopping center, získala další ocenění. Tentokrát si ho odnesla z galavečera, na kterém byly vyhlášeny výsledky soutěže „Českých 100 Nejlepších”.

Galavečer se odehrál ve Španělském sále Pražského hradu v pátek 30. listopadu 2018. V průběhu tohoto večera byly předány diplomy představitelům vrcholné desítky ze stovky nejlepších společností roku 2018, osmi oborových kategorií a také osobnostem „LADY PRO“ a „GENTLEMAN PRO“. Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších již od roku 1996.

Společnost Luka Living získala jako jedna z osmi zvláštní cenu v oborové kategorii Stavebnictví & Doprava.

„Je to již třetí vítězství za tento rok – nejprve jsme dostali ocenění Stavba roku, následně cenu Best of Realty a nyní Českých 100 Nejlepších. Všech ocenění si velice vážíme. Jsou pro nás odměnou za náročnou a vytrvalou práci i motivací, děkujeme,“ kvitovali úspěch projektu Víťa Vala s Tomášem Kašparem, spoluautoři unikátní myšlenky moderního nájemního bydlení.

Zdroj: Tisková zpráva
Autor: Jana Hrabětová

Podobné články