RealityMIX.cz

První plzeňský dům Chytrého bydlení již v létě

První plzeňský dům Chytrého bydlení již v létě

16.5.2018: Stavba prvního plzeňského bytového domu Chytrého bydlení KLR@Plzeň se dokončuje. Z bytů o velikosti od 1+kk do 4+kk je volná již jen zhruba třetina. Majitelé bytových jednotek se sem budou moci stěhovat už toto léto.

Díky tomu, že se bude mít celý areál KLR@Plzeň vnitřní nádvoří se zelenou plochou, patří mezi zájemce o nové bydlení jak rodiny s dětmi, tak singles, toužící po klidu v relativní blízkosti samého centra západočeské metropole. Nechybí zde však ani balkony a terasy, jimiž jsou jednotlivé bytové jednotky vybaveny.

Na celkových šesti podlažích zde už brzy najdete dokončené byty, jejichž rozloha může na jedné straně činit pouze 35 m2, zároveň ale také jednotky s velikostí bezmála 120 m2. Ceny bytů tu přitom začínají už na úrovni necelých 43 000 korun za metr čtvereční.

Každá z jednotek, mimo jiné, po dokončení nabídne plastová okna s trojskly a zařízení tepelné rekuperace, které umožní ohřev čerstvého vzduchu a současně zamezí zbytečným tepelným ztrátám. Celá budova bude proto také v energetické třídě B, což znamená, že bude velmi úsporná.

Bytový dům KLR@Plzeň stojí na pozemku ohraničeném na jižním okraji ulicí Poděbradovou, na západě Karlovou a východě Kovářskou. Uvedená oblast v posledním období prochází velkou proměnou k lepšímu. Součástí těchto proměn je nová zeleň, možnost dalšího posezení a další benefity, jež místní veřejný prostor vylepšují. V blízkosti je navíc také obchodní centrum Plaza, kde jsou restaurace, multikino a různé obchody. A do samotného středu Plzně je to odsud pěšky jen zhruba deset minut.

Více informací najdete na adrese www.klr-byty.cz.

Zdroj: Trigema Development s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články