RealityMIX.cz

RE/MAX mění systém odměňování makléřů

RE/MAX mění systém odměňování makléřů

Realitní síť RE/MAX Česká republika zavádí v Česku motivační systém odměňování makléřů, který je založen na úspěchu jeho aplikace v síti RE/MAX v USA.

Cílem zavedení tohoto systému, který představuje 80 % odměnu z provize pro makléře, je celkově zatraktivnit povolání makléře a přitáhnout do realitní branže více kvalitních lidí. Podrobnosti vysvětluje Hanuš Němeček, obchodní a provozní ředitel sítě RE/MAX Česká republika.

„Změna vyplývá z dlouhodobé snahy společnosti RE/MAX kultivovat trh. Chcete-li dosáhnout nejlepší kvality služeb, potřebujete skutečné profesionály. Odměňovací systém 80% spočívá v tom, že za paušální poplatek má možnost každý makléř fakturovat svému franšízantovi 80% z celkových provizí, kterých dosáhne usilovnou prací pro své klienty. Je logické, že dobře odměňovaný makléř odvádí lepší servis pro klienta, a logicky to má významný vliv na rychlost prodeje nemovitosti. Uvedu příklad. Makléř ve vysokém odměňovacím systému nabírá nemovitost pouze exkluzivně, což má vysokou přidanou hodnotu pro zákazníky, protože se jim plně věnuje a investuje velké množství času a peněz do prodeje nemovitosti. Tento makléř samozřejmě neodmítá spolupráci tak, jak to je běžné u jiných realitek. Důvodem je fakt, že i z dělené provize získá 80%. Díky těmto investicím a spolupráci je schopen nemovitost prodat rychleji, za co nejvyšší cenu.

Jak je možné, že si síť RE/MAX může dovolit tímto způsobem odměňovat všechny své makléře?

„Protože RE/MAX se řídí heslem – Každý zvítězí. Nejdříve musí vyhrát klient. Makléř mu prodá nemovitost rychle a za co nejvyšší cenu, bez starostí. Poté makléř ve formě odpovídající odměny. A nakonec franšízant, ke kterému chodí makléři, protože nabízí nejlepší know-how, podporu a vysoký odměňovací systém. Centrálou společnosti se pak kruh uzavírá, protože ta vyhrává pouze v případě, že výše uvedené tři skupiny jsou také vítězi. Unikátní motivační systém však není jedinou výhodou naší sítě. Poskytujeme například i vysoce nadstandardní vzdělávací systém.

Více informací je možné získat na našem webu, případně na www.procmilujiremax.cz

Zdroj: www.procmilujiremax.cz

Podobné články