RealityMIX.cz

Realitní agentura Content Reality zprostředkovala nový distribuční sklad pro Filson s.r.o. v parku P3 Prague D11

Realitní agentura Content Reality zprostředkovala nový distribuční sklad pro Filson s.r.o. v parku P3 Prague D11

19.9.2017: Společnost Filson s.r.o. otevře v září roku 2017 v logistickém parku P3 Prague D11 na východním okraji Prahy nové distribuční centrum autodoplňků a provozních kapalin. Skladové prostory o rozloze více než 7 000 metrů čtverečních s kapacitou 12 500 paletových míst i s kancelářskými prostory si společnost pronajala prostřednictvím realitní agentury Content Reality s.r.o.

„Rozhodnutí pro sestěhování našich dvou pražských skladů do jednoho uceleného celku bylo dáno potřebou být blíže našim zákazníkům a z naší strany jim poskytnout vyšší míru flexibility. V novém skladě klademe důraz na nejvyšší standardy ve skladování tak, abychom při vyskladňování zboží minimalizovali jakékoliv poškození či pochybení. V důsledku skladu s nejvyššími logistickými standardy budeme schopni celý proces urychlit a uspokojit tak potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Velice kvitujeme bezprašnost celého prostředí i vysokou míru zabezpečení proti poškození,“ říká Jaroslav Kemény, provozní ředitel společnosti Filson.

„Jsme velice rádi, že se nám v poslední době podařilo zprostředkovat pronájem hned několika významných skladových a výrobních prostor předním firmám na české i evropské úrovni. Společnost Filson patří rozhodně mezi ně. Content Reality má v nabídce široké portfolio průmyslových nemovitostí k pronájmu i prodeji v rámci celé ČR. Jako jedna z mála firem na českém trhu se věnujeme novým i starším průmyslovým nemovitostem. Z tohoto důvodu nám společnost Filson také exkluzivně svěřila do nabídky pronájem jejich bývalých prostorů, které vlastní a kapacitně jí již nevyhovovaly,“ dodává Thijs Ramp, industrial agent, který transakci zprostředkoval.

Společnost Filson s.r.o. je tradiční rodinná firma založená v roce 1993, která se zaměřuje na distribuci autopříslušenství a vlastní výrobu autokosmetiky a provozních kapalin pro automobilový průmysl. Na českém trhu tedy působí bezmála 25 let a za tu dobu se její prémiová značka Carlson stala partnerem významných sportovních klubů a dalších prestižních sportovních a mediálních akcí. Obchodní úspěch a s ním spojenou záruku kvality výrobků značky Carlson dokazuje i prestižní ocenění pečetí Czech Superbrands 2014, 2015 a 2016.

Zdroj: Content Reality s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články