RealityMIX.cz

RealityMIX Magazín Léto 2019 již tuto středu v Hospodářských novinách

RealityMIX Magazín Léto 2019 již tuto středu v Hospodářských novinách

20.5.2019: Ve středu 22. května vychází další číslo magazínu věnovaného realitnímu trhu, developmentu, architektuře a dalším oborům souvisejícím s nemovitostmi.

Na 52 stranách mimo jiné najdete rozhovor s Jaroslavem Kaizrem, který se zamýšlí nad potřebou vzdělávání v realitách i vývojem na trhu průmyslových nemovitostí, dále příspěvky věnované zákonu o realitním zprostředkování, trhu s administrativními prostorami i rezidenčními projekty.

Věděli jste, že v konkurenci investorů z celkem 13 zemí se na celkovém objemu uzavřených realitních transakcí v České republice z 60 procent podíleli tuzemští investoři? V článku nazvaném „Čeští investoři nabírají na síle“ přinášíme podrobnosti.

Myslíte si, že máme vyhráno, když v uplynulých dnech republiku zkrápěl déšť? Bohužel tomu tak není a my se musíme naučit s vodou dobře hospodařit. Jak? I na tuto otázku naleznete odpověď v aktuálním vydání RealityMIX MAGAZÍNU.

V rubrice věnované výstavám na vás čekají tipy na akce související nejenom s realitami a architekturou. Pohled do zahraničí vás pak může inspirovat k návštěvě zajímavých míst v průběhu letní dovolené. A chystáte-li se pozvat své obchodní partnery na akci spojenou se „životem“ vašeho projektu, začtete se do příspěvku, který najdete pod titulkem „Když se řekne event“.

Pokud Hospodářské noviny s vloženým RealityMIX MAGAZÍNEM ve středu 22. května propásnete, napište nám na e-mail info@realitymix.cz,
rádi Vám ho zašleme.

Vaše redakce

Podobné články