RealityMIX.cz

Rezidence ALBA – v projektu rostoucím u OC Chodov zbývají poslední byty

Rezidence ALBA – v projektu rostoucím u OC Chodov zbývají poslední byty

3.5.2019: Bytový projekt Rezidence ALBA vyrůstá nedaleko Chodovské tvrze v místě, kde se potkávají ulice Benkova a Květnového vítězství. Stavba začala na jaře 2018 a v letošním létě bude dokončena. Byty budou připraveny k nastěhování tento podzim.

Tak, jak se datum dokončení přibližuje, ubývají jednotky v nabídce. V současnosti zůstává na výběr asi desítka bytů z původních třiceti, velká většina z nich je v dispozici 2+kk. Jde tedy o jednotky vhodné jako startovací bydlení, případně na koupi s investičním záměrem. Dostupné jsou ale ještě i jednotky s většími dispozicemi, a to 3+kk a 4+kk. V případě čtyřpokojového bytu si můžete vybrat dokonce takový, který se chlubí velkorysou výměrou přes 100 m2. Případný zájemce tak nalezne komfortní prostor pro svůj nový domov.

Projekt nabízí vysoké standardy a zaujme i svou lokalitou. Ta se může pochlubit jak příjemným prostředím, tak výbornou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti se nacházejí obchody, restaurace, škola, školka nebo i OC Chodov, zároveň se ale dá do centra Prahy dostat pohodlně do půl hodiny. A aby byla nabídka ještě lákavější, je v ceně každého bytu zahrnuto i parkovací místo.

Zdroj: www.rezidencealba.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články