RealityMIX.cz

RK Evropa – spolehlivá společnost s dlouholetou tradicí

RK Evropa – spolehlivá společnost s dlouholetou tradicí

Realitní společnost Evropa poskytuje své služby široké veřejnosti již od roku 1997. Její specializací jsou především pronájmy, nákupy a prodeje nemovitostí, které realizuje za ty nejlepší ceny na trhu a bez zbytečných poplatků za poskytnuté služby.

Cílem RK Evropa je spokojený zákazník, který se bude rád vracet. Společnost se snaží poskytovat profesionální služby s osobním přístupem zaměřeným na daného zákazníka. Realitní kancelář Evropa nabízí kompletní servis včetně toho nejvýhodnějšího financování i pojištění nemovitosti.

O realitní kanceláři EVROPA

Realitní kancelář EVROPA se zabývá prodejem a pronájmem bytů, domů, komerčních prostor, pronájmem pozemků i developerských projektů již více než 17 let. Silnou devizou této ryze české společnosti bez zahraničního kapitálu je zkušenost s tuzemským realitním trhem i znalost specifik a místních podmínek. Komplexní služby založené na profesionalitě, ochotě a rychlosti, poskytuje jak kupujícím, tak prodávajícím.

Franšíza realitní kanceláře EVROPA

Pokud chcete záruku kvality a toužíte po osvědčeném, léty praxe vyzkoušeném konceptu kvality, zkuste franšízu, kterou nabízí realitní kancelář EVROPA. Franšízing je určen zejména malým a středně velkým realitním kancelářím, které si chtějí zachovat nezávislost v podnikání a zároveň chtějí využívat výhody uznávaného, respektovaného jména a ověřeného, fungujícího konceptu i bez léta získávaných zkušeností. Díky spolupráce se silným poskytovatelem se vám sníží náklady, naopak se zvětší nabídka, zvýší se zisky a získáte tak i fungující know-how s potřebnou podporou školení, s nimiž se můžete zařadit mezi ty nejproduktivnější kanceláře v regionu.

Proč se rozhodnout pro franšízing s realitní kanceláří EVROPA?

Pokud se rozhodnete jít touto cestou, můžete daleko rychleji a snáze dosáhnout finanční prosperity, společenského uznání a úspěchu. A to vše díky ověřenému postupu v úspěšné realitní síti s daleko menšími riziky podnikání. Dostanete příležitost podnikat pod zavedenou a respektovanou značkou. Budete vlastnit realitní kancelář s výhodami velké české firmy. Nebudete muset odmítat klienty z jiných regionů, ale naopak získáte provizi za doporučení v rámci sítě. V nabídce je aktuálně celkem 37 poboček realitních kanceláří po celé České republice a nutno říct, že toto číslo rozhodně není konečné. Ostatně, vždyť i vy se můžete stát součástí této renomované realitní kanceláře EVROPA. Stačí, když kontaktujete centrálu realitní kanceláře a ona vám pak franšízu ve vašem regionu pomůže zrealizovat.

Zdroj: www.rkevropa.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články