RealityMIX.cz

RSČS: do konce roku na 20 místech po celé ČR

RSČS: do konce roku na 20 místech po celé ČR

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů značnou část území České republiky.

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů značnou část území České republiky. „Počet realitních makléřů a franšíz neustále navyšujeme, abychom mohli postupně obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit Vám, našim klientům. Na počátku roku jsme přešli na nový, ještě lépe fungující franšízový systém. Zájem o vstup do naší sítě je proto značný. Franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel RSČS Miloš Červenka.

„V Praze nás již tradičně najdete na Novém městě u Národní třídy a na Vinohradské ulici v Praze 3. Úplně nově máme pobočky také v Praze 2 na Jugoslávské a v Praze 6 – Dejvicích. Mimo území hlavního města jsme před nedávnem přivítali nové franšízanty v Sokolově, Liberci v Mělníku a také ve Zlíně, právě v těchto dnech přibyla i franšíza v Kladně. Naším cílem je být Vám co nejblíže, proto jednáme s řadou dalších partnerů. Do konce tohoto roku plánujeme mít 20 poboček po celé republice a v příštím roce chceme dosáhnout 35 franšíz,“ vysvětluje Miloš Červenka.

Novým zájemcům RSČS nabízí jak propracované know-how v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, tak i nedocenitelné zázemí stabilní společnosti a významné benefity. Mezi ně patří například školící systém makléřů formou vlastní Akademie RSČS. Všichni členové sítě rovněž využívají jednotné logo, sjednocený je vzhled poboček i webový portál pro nabídky nemovitostí. „Naším franšízantem se může stát již zavedená realitní kancelář, síť realitních kanceláří i samostatný makléř. Jedná se rovněž o zajímavou investiční příležitost pro ty, kteří plánují podnikat v nemovitostech,“ vysvětluje Miloš Červenka. Na všechny ale RSČS klade vysoké požadavky. Do svého týmu se totiž vždy snaží získat ty nejlepší. Lidi, kteří na sobě chtějí neustále pracovat, vzdělávat se a zlepšovat. Ty, pro které je zákazník na prvním místě.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články