RealityMIX.cz

RSČS – Váš důvěryhodný partner

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky. „Nadále budeme zvyšovat počet realitních makléřů, franšíz a postupně chceme obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit klientům, aby měli komplexní servis vždy na dosah ruky. Zájem o vstup do naší sítě je velký, franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás i klienty zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel Realitní společnosti České spořitelny Miloš Červenka.

Realitní společnost České spořitelny je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů takřka celé území České republiky. „Nadále budeme zvyšovat počet realitních makléřů, franšíz a postupně chceme obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit klientům, aby měli komplexní servis vždy na dosah ruky. Zájem o vstup do naší sítě je velký, franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás i klienty zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel Realitní společnosti České spořitelny Miloš Červenka. RSČS vznikla v roce 2002 jako dceřiná společnost České spořitelny, patřící do nadnárodní skupiny Erste Group. Opírá se tak o silné zázemí garantující seriózní, odborný a odpovědný přístup.

Novým zájemcům o franšízy RSČS nabízí jak propracované know-how v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, tak i nedocenitelné zázemí stabilní společnosti a významné benefity. Mezi ně patří například školící systém makléřů formou vlastní Akademie RSČS. Všichni členové sítě rovněž využívají jednotné logo, sjednocený je vzhled poboček i webový portál pro nabídky nemovitostí.

Zákazníci se mohou se spolehnout, že pod značkou RSČS získají služby té nejvyšší úrovně. „Jde nám o kvalitu, nikoliv o kvantitu. Proto pro naši franšízovou síť hledáme neustále spolehlivé a kvalitní spolupracovníky a staráme se o jejich průběžné vzdělávání. Musí totiž disponovat perfektní znalostí realitního trhu, aby našim klientům poskytli tu nejlepší možnou péči a provedli je koupí či prodejem nemovitosti bez starostí a nervů,“ vysvětluje Miloš Červenka.

„Naším franšízantem se může stát již zavedená samostatná realitní kancelář, ale i síť realitních kanceláří. Franšízantem se může stát i samostatný makléř a jedná se rovněž o zajímavou investiční příležitost pro ty, kteří plánují podnikat v nemovitostech,“ popisuje výhody spolupráce s RSČS Miloš Červenka.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články