RealityMIX.cz

SATPO – mimořádná místa pro život

SATPO – mimořádná místa pro život

14.2.2018: Toužíte po rodinném domu nebo vile, ale v centru Prahy jen těžko hledáte vhodný pozemek? Rezidence Sacre Coeur2 je místo, které vám pomůže váš sen splnit. Stačí si vybrat jeden z dvoupodlažních loftů se stropní výškou přes pět metrů v jižním svahu pod Petřínem a máte všechny výhody velkoměsta na dosah.

Nadčasová a vzdušná architektura, funkčnost v každém ohledu, bezpečnost a ochrana soukromí. Velkorysé lofty s dispozicí rodinného domu okouzlí vysokým standardem a kvalitou provedení. Loftové bydlení doslova zhmotňuje představu o volnosti, rozlehlý obývací pokoj upoutá svou vzdušností a nádherným výhledem na pražské panorama. Nyní navíc ke koupi loftu získáte jako dárek kuchyni v hodnotě 1 milionu korun dle vlastního výběru.

Vaše sny o perfektním bydlení si můžete splnit i v dalších rezidenčních projektech společnosti SATPO. Jedním z nich je Rezidence Kobrova, jejíž hlavní předností je klidný vnitroblok plný zeleně s kombinací prostorných teras a střešních zahrad. Vybírat lze z bytových jednotek 1+kk až 3+kk. Toužíte-li po velkém bytě s prostornou terasou a působivým výhledem, zaměřte svoji pozornost na komorní projekt Holečkova House, který nabízí exkluzivní byt 5+kk na samostatném patře v pátém nadzemním podlaží. Soukromí, které tento projekt díky své velikosti poskytuje, je ojedinělé a velmi exkluzivní.

A hledáte-li komerční prostory v centru Prahy, jste ve společnosti SATPO také na správné adrese. Moderní kancelářské a obchodní prostory pro podnikání, včetně příležitosti pro provoz restaurace v těsné blízkosti prémiových rezidencí, lze vybírat k okamžitému využití nejen v Rezidenci Sacre Coeur2, ale také ve Vitality Rezidenci. Pro individuální klientské změny se nabízí projekt Holečkova House, jehož výstavba bude zahájena již v letošním roce. Všechny komerční prostory mají perfektní lokalitu, rezidenční zázemí, služby a vysoký standard, který ocení nejen vaši zaměstnanci, ale také obchodní partneři.

LÉPE bydlet, VÍCE prožít… www.satpo.cz

Zdroj: www.satpo.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články