RealityMIX.cz

Skupina Geis na severozápadě Čech otevřela nové logistické centrum

Skupina Geis na severozápadě Čech otevřela nové logistické centrum

3.4.2017: V Řehlovicích, nacházejících se v Ústeckém kraji, bude Geis díky dokončenému úseku dálnice D8 mezi Bílinkou a Řehlovicemi profitovat z dopravního spojení mezi Prahou a Ústím nad Labem/Dražďany.

Logistická společnost Geis, kterou v tomto projektu zastupovala realitní poradenská společnost JLL, si v areálu Řehlovické zóny pronajala nové skladovací prostory o zastavěné ploše 5 600 metrů čtverečních. Česká realitní společnost Real Spektrum zde pro Geis postavila nové logistické centrum na míru (jako tzv. built-to-suit projekt). V únoru a březnu letošního roku probíhaly stavební úpravy interiéru dle požadavků firmy Geis a montáž technologie, plný provoz centrum zahájilo od dubna 2017.

„V posledních letech naše aktivity na severozápadě Čech neustále rostou a jednoznačně jsme potřebovali větší prostory. Řehlovická zóna nás oslovila vynikající polohou a flexibilitou developera připravit nám logistické centrum na míru. Samotný proces vyjednávání a přípravy našich prostor trval zhruba rok a půl a byl dokončen v březnu 2017,“ uvádí Miroslav Silovský, prokurista logistické společnosti Geis.

„Ústecký kraj je s 255 tisíci metry čtverečních moderních industriálních prostor šestým největším trhem v České republice. S dokončením zbývajícího úseku dálnice D8, právě v těsné blízkosti Řehlovic, očekáváme jeho další rozvoj. Již nyní registrujeme poptávky především od logistických a výrobních firem,“ dodává Anna Kubějová, senior konzultantka industriálních nemovitostí JLL, která byla zodpovědná za proces vyhledávání a vyjednávání nových prostor pro firmu Geis.

Řehlovická zóna, která se nachází v těsné blízkosti dálnice D8 mezi obcemi Řehlovice a Stadice, nabízí celkem 89 200 metrů čtverečních pozemků pro průmyslovou výstavbu.

Ilustrační foto: archiv redakce

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články