RealityMIX.cz

Společnost IMMOFINANZ prodloužila významnou smlouvu

Společnost IMMOFINANZ prodloužila významnou smlouvu

29.1.2019: V závěru roku 2018 prodloužila společnost IMMOFINANZ smlouvu se společností O2, hlavním nájemcem budovy Gamma v pražském BB Centru. Kontrakt na 29 tisíc metrů čtverečních kanceláří a více než 500 parkovacích míst se v roce 2018 stal jednou z největších leasingových transakcí na českém trhu.

Budova Gamma, kterou společnost IMMOFINANZ vlastní a jež ve známé administrativní čtvrti v Praze 4 stojí už od roku 2007, prošla v roce 2016 zásadní modernizací interiéru. V rámci ní zde vzniklo coworkingové centrum nazvané O2 HUB, určené nejen pro zaměstnance O2, ale i jejich obchodní partnery.

„Investice do kvality našeho portfolia s cílem udržet vysoký standard pronajímaných prostor a neustálé rozšiřování služeb poskytovaných klientům jsou pro nás klíčové prvky. Proto nás velmi těší, že společnost O2 oceňuje naši strategii a individuální přístup ke klientovi. Výsledkem je dlouhodobé prodloužení našeho partnerství,“ uvedl Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: TZ

Podobné články