RealityMIX.cz

Výstavba projektu Visionary se blíží ke svému závěru

Výstavba projektu Visionary se blíží ke svému závěru

28.2.2018: Zhruba měsíc dělí projekt Visionary, který v pražských Holešovicích buduje developerská společnost Skanska, od dokončení; k pronájmu v něm zbývá posledních 15 procent plochy.

Administrativní hub Visionary vyrůstá v těsné blízkosti Nádraží Holešovice, mezi Argentinskou a Plynární ulicí. Budova nabízí téměř 23 tisíc metrů čtverečních moderních kanceláří, z nichž 85 procent je v tuto chvíli pronajato, a to firmám z oblasti management consultingu, IT a reklamy. V přízemí Visionary bude otevřena restaurace Fresh & Tasty, lékařská klinika, lékárna a obchod se zdravou výživou Ošatka. Městská část Praha 7 ve Visionary otevře mateřskou školku.

Budova Visionary usiluje o získání environmentální certifikace LEED Platinum a nově také certifikace WELL monitorující vnitřní prostředí z pohledu jeho uživatelů. Kromě zdravého a flexibilního pracovního prostředí Visionary nabídne také relaxační zóny: zahradu, multifunkční hřiště a venkovní kino, jež budou přístupné veřejnosti. Na střeše Visionary developer vybuduje běžeckou dráhu, první svého druhu v CEE.

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články