RealityMIX.cz

Za půl roku pět nových franšíz v síti RSČS

Za půl roku pět nových franšíz v síti RSČS

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů velkou část území České republiky. „Neustále zvyšujeme počet realitních makléřů a franšíz, abychom mohli postupně obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit klientům. Zájem o vstup do naší sítě je značný, franšízanty si ale pečlivě vybíráme.

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) je známa jako spolehlivá síť realitních kanceláří pokrývající prostřednictvím svých franšízových partnerů velkou část území České republiky. „Neustále zvyšujeme počet realitních makléřů a franšíz, abychom mohli postupně obsadit všechna větší města a maximálně se tak přiblížit klientům. Zájem o vstup do naší sítě je značný, franšízanty si ale pečlivě vybíráme. Jejich kvalita je totiž pro nás i klienty zcela zásadní,“ říká obchodní ředitel RSČS Miloš Červenka. A dodává: „Nedávno se našimi novými franšízanty staly například pobočky v Sokolově, Liberci a v Mělníku. V těchto dnech jsme podepsali smlouvy s pobočkami ve Zlíně a v Praze. V hlavním městě se navíc nejedná o jedinou novou pobočku, před podpisem jsou další dvě nové franšízy. V jednání jsme rovněž s pobočkami v Pardubicích, Ostravě, Chrudimi či v Hradci Králové. Novým zájemcům nabízíme jak propracované know-how v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, tak i nedocenitelné zázemí stabilní společnosti a významné benefity.“ Mezi ně patří například školící systém makléřů formou vlastní Akademie RSČS. Všichni členové sítě rovněž využívají jednotné logo, sjednocený je vzhled poboček i webový portál pro nabídky nemovitostí.

„Naším franšízantem se může stát již zavedená realitní kancelář, síť realitních kanceláří i samostatný makléř. Jedná se rovněž o zajímavou investiční příležitost pro ty, kteří plánují podnikat v nemovitostech,“ vysvětluje Miloš Červenka. Na všechny ale RSČS klade vysoké požadavky. Do svého týmu se totiž vždy snaží získat ty nejlepší. Lidi, kteří na sobě chtějí neustále pracovat, vzdělávat se a zlepšovat. Ty, pro které je zákazník na prvním místě. V RSČS ale umí kvalitní práci ocenit. Na makléře čeká stabilní zázemí silné společnosti, atraktivní možnosti kariérního růstu, práce v příjemném kolektivu a mnohé další benefity. A samozřejmě zajímavé finanční podmínky. Výhodou práce makléře je totiž zejména to, že množství odvedené práce je skutečně oceněno.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články