RealityMIX.cz

Změna ve vedení Skanska Property Czech Republic

Změna ve vedení Skanska Property Czech Republic

18.5.2018: Od 1. června 2018 převezme vedení Skanska Property Czech Republic, přední developerské společnosti kancelářských nemovitostí v Praze, Alexandra Tomášková. Ta na této pozici nahradí Marii Passburg, která se vrací do švédské společnosti Skanska.

„Alexandra Tomášková je prvním českou manažerkou, která po více než dvaceti letech působení firmy v ČR stane v čele Skanska Property. V současné době patříme k nejaktivnějším developerům moderních kanceláří v Praze a k tomuto rozvoji významně přispěla také Alexandra. V průběhu uplynulých osmi let úspěšně vedla pronájem a marketing všech našich pražských projektů. Je známá tím, že se zaměřuje na design, prvky atraktivní pro nájemce a inovace. Těší mě, že Skanska Property v České republice povede právě ona,“ říká Katarzyna Zawodna, prezidentka Skanska Commercial Development Europe.

„Cítím nadšení a zároveň velkou zodpovědnost. Společně s týmem Skanska Property uděláme vše pro to, abych i nadále realizovali prvotřídní, trvale udržitelné a inovativní budovy a vytvářeli příjemné a inspirativní pracovní prostředí,” říká Alexandra Tomášková, nová ředitelka Skanska Property Czech Republic.

Alexandra Tomášková nastoupila do Skanska Property v roce 2010 jako manažerka pronájmů. V průběhu následujících osmi let stála za komerčním úspěchem kancelářských budov City Green Court (Praha 4), Corso Court (Praha 8), Riverview a Five (obě Praha 5) a Visionary (Praha 7). Jako Leasing & Asset Director se podílela na designu, marketingu a pronájmu projektů, které Skanska Property aktuálně staví, tedy Praga Studios (Praha 8) a Parkview (Praha 4), i které připravuje. K těm patří Key (Praha 4) a Port7 (Praha 7).

Před svým nástupem do Skanska Property působila v developerské společnosti Red Group a realitní poradenské firmě Cushman & Wakefield.

Zdroj: Tisková zpráva Skanska Property Czech Republic

Autor: Jana Hrabětová

Podobné články