RealityMIX.cz

Druhá etapa řadovek projektu Nový Lipník je dokončena, nové domy jsou zkolaudované a ihned k nastěhování

Druhá etapa řadovek projektu Nový Lipník je dokončena, nové domy jsou zkolaudované a ihned k nastěhování

17.12.2020: Po úspěšném prodeji první etapy výstavby projektu Nový Lipník a spoustě spokojených klientů, kteří již bydlí ve svém novém vysněném bydlení, jsme zahájili výstavbu druhé etapy, v rámci které si Vám dovolujeme nabídnout nové řadové domy, dvojdomy a pozemky k individuální výstavbě.

Lokalita projektu Nový Lipník je ideální místo pro moderní bydlení v blízkosti historické části města Lipníku nad Bečvou. Je ideální pro ty, kteří hledají bydlení s kvalitami rodinného domu, jako jsou soukromí, terasa nebo zeleň, ale současně s výhodami standardních bytových nebo řadových domů, jako jsou například společné služby nebo menší nároky na údržbu, navíc s dostatkem parkovacích ploch. Výstavba je situována na jižním mírně svažitém a ohraničeném pozemku zaručujícím dostatek soukromí s pěkným výhledem. Není zde žádná průjezdná komunikace a obyvatelům bude navíc k odpočinku sloužit i nový městský park v sousedství. Vše je tak jako stvořené nejen pro rodinné bydlení.

V rámci projektu Nový Lipník nabízíme k prodeji nové domy v klidné části Lipníka v příjemné občanské komunitě, s výbornou občanskou vybaveností, ideálním napojením na dálnici D1 (pouhé 3 minuty od lokality bydlení) s dostupností do Olomouce, Přerova nebo Hranic do 20 minut! Dopravní dostupnost je společně se strategickou polohou jednou z velkých výhod Lipníku. Rychlostní komunikace R35 a hlavně dálnice D47 z Olomouce na Ostravu prochází v bezprostřední blízkosti obce. Vedle železniční trati lze samozřejmě využít i některé z dálkových autobusových linek.

Velký důraz je kladen na ekonomiku bydlení nejen z hlediska pořizovací ceny, ale i nákladů na provoz a údržbu. Podle přání klienta je rovněž možné před dokončením upravovat dispozice v jednotlivých domech, případně si vybrat z několika předem připravených variant vnitřního vybavení.

Domy pro mladé rodiny nebo investory

Nové domy v rámci projektu Nový Lipník jsou ideální pro mladé rodiny, firemní zaměstnance nebo pro investory, kteří zamýšlejí další pronájem. Až o třetinu nižší kupní cena při srovnání s obvyklými cenami v Olomouci! Výstavba je situována na jižním mírně svažitém a ohraničeném pozemku zaručujícím dostatek soukromí s pěkným výhledem. Není zde žádná průjezdná komunikace a obyvatelům bude navíc k odpočinku sloužit i nový městský park v sousedství. Vše je tak jako stvořené nejen pro rodinné bydlení, ale i pro vytvoření příjemné a aktivní občanské komunity. Jedná o řadové dvoupodlažní rodinné domy, jejichž součástí je komora na kola či zahradní nábytek a dvě parkovací stání před domem. V přízemí domů se nachází koupelna s oknem, vanou a sprchovým koutem, prostor na pračku a sušičku, dále pak samostatné WC (závěsné WC, umyvadlo) s úložným prostorem pod schodištěm. Obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu výsuvným francouzským oknem. Dřevěné schodiště do patra, kde se nacházejí tři samostatné pokoje a samostatné WC s umyvadlem. Za domy se nachází oplocená zahrada s terasou. Domy jsou nadstandardně vybaveny - v koupelně a předsíni velkoformátové dlažby, nadstandardní sanita v koupelně a na WC. V ceně prostorná kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči a jídelním stolem v hodnotě 220 tisíc Kč.

Domy jsou vytápěné elektrickým podlahovým vytápěním s termostatem v každé místnosti (velmi nízké náklady na bydlení), dále je v domě příprava na krbová kamna. Napojení na obecní vodovod i kanalizaci. V přední i zadní části domu je vyvedena voda i elektřina (osvětlení a zásuvka). Domy se nachází v klidné lokalitě města Lipník s velmi dobrou dostupností do centra města. Veškerá občanská vybavenost v dosahu. Skvělá dopravní dostupnost na dálnici D1 – do 3 minut! Kolaudace domů již proběhla a jedná se o první převod, tudíž budoucí kupující bude hradit daň z nabytí pouze z pozemku, vyjma pozemku pod domem. Domy jsou nachystané k okamžitému nastěhování. Energetická náročnost budovy B.

Kompletní exkluzívní realitní nabídka s podrobnými informacemi na stránkách www.novylipnik.cz

- tisková zpráva -

Zdroj: www.novylipnik.cz

Autor: metr2 reality s.r.o.

Podobné články