RealityMIX.cz

Horní Měcholupy už prodávají nové byty

Horní Měcholupy už prodávají nové byty

Společnost Trigema v těchto dnech zahájila prodej bytů svého nového projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy. Projekt, který vyroste v Praze 15, po dokončení nabídne více než 60 bytů ve velikosti od 1+kk do 4+kk. Ceny začínají už na 54 000 korun za metr čtvereční.

V současné chvíli je aktuálně v prodeji hned 33 bytů, které se nacházejí v 1., 2., 3. a 6. nadzemním podlaží bytového domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy. Téměř všechny byty domu budou mít terasu, balkon nebo lodžii. Několik bytů je navrženo v chytrém provedení modulů. Dům tak nabídne možnost koupit si i více bytů, které lze podle potřeb propojovat, nebo naopak oddělovat.

Součástí projektu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy je například také energetická náročnost budovy skupiny B a s tím spojené využití vhodných materiálů. Díky lepšímu stupni zateplení a energetické náročnosti budovy, než bývá jinak obvyklé, dochází k několikanásobnému snížení nákladů za spotřebu energií i množství škodlivých emisí CO2. Vhodnému nakládání s energiemi rovněž pomáhají vhodné dispozice bytů a udržování efektivních poměrů obydlených ploch a společných prostor domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy.

Nechybí však ani výkonné rekuperační jednotky či možnost inteligentního ovládání vnitřních parametrů bytů. Díky rekuperaci předejdete nadměrné vlhkosti vzduchu a výskytu plísní, roztočů a dalších patogenů. Ve vzduchu tak bude co nejméně prachu a škodlivin a vy se budete cítit příjemněji. Prostřednictvím snadného ovládání pomocí mobilních telefonů a dalších přístrojů pak řídíte na dálku teplotu, ale i některé další funkce, které si lze dopředu zvolit. Neutrácíte tak třeba za zbytečné vytápění v době, když není nikdo doma, a přesto se vrátíte do příjemně teplého prostředí. V letních vedrech zase budete mít byt vyvětraný dřív, než do něho vstoupíte.

Horní Měcholupy nabízí bohaté možnosti pro nákupy i oddych. V blízkosti je celá řada obchodních zón a center, ale také Hostivařský lesopark, cyklostezka a golfové hřiště se cvičnými plochami.

Stavba bytového domu CHYTRÉ BYDLENÍ BLV@Horní Měcholupy bude zahájena tuto zimu.

K nastěhování budou nové byty připraveny už v létě roku 2017.Další informace lze nalézt na adrese www.bolevecka.cz.

Zdroj: www.bolevecka.cz

Podobné články