RealityMIX.cz

Jedna z posledních příležitostí jak ještě získat SMART Byty

Jedna z posledních příležitostí jak ještě získat SMART Byty

Bytový dům SMART Byty hlásí už jen několik volných bytů. V současnosti se dokončuje jeho první etapa.

První etapa projektu se již chýlí ke konci a druhá bude dokončena v první polovině příštího roku. Poptávka po bytech předčila všechna původní očekávání. Na zájemce už zbývá jen zhruba třicítka bytů. Proč jsou SMART Byty tak žádané?

SMART Byty jsou prvním velkým počinem nového směru rezidenční výstavby Chytrého bydlení. Byty od 1+kk do 4+kk, které se ještě nabízejí k prodeji, jsou mimo jiné vybaveny přípravou pro inteligentní systémy ovládání bytu, díky čemuž pak můžete svůj domov řídit třeba jen prostřednictvím mobilu a neutrácíte přitom za zbytečné vytápění v době, když není nikdo doma. A přesto se vrátíte do příjemně teplého prostředí. Díky snadné manipulaci však neřídíte na dálku pouze teplotu, ale i některé další funkce. V letních vedrech tak budete mít zase například byt vyvětraný před tím, než do něho vstoupíte.

SMART Byty jsou koncipované jako nízkoenergetické bydlení, což pro všechny znamená nižší spotřebu energií, než bývá jinak obvyklé. K tomu se navíc přidává promyšlená architektura celého bytového areálu, vysoký standard kvality použitých stavebních materiálů a postupů a výborná dopravní dostupnost na všechna klíčová místa Prahy. SMART Byty totiž leží jen několik málo metrů od stanice metra Nové Butovice, odkud jste v centru Prahy do 15 minut. Současně je poblíž terminál autobusů mířících ven z města i na letiště.

V rámci projektu SMART Byty vznikají v Nových Butovicích ve dvou etapách dva bytové domy. Projekt je citlivě zasazen do stávající zástavby, ale snaží se rozvíjet lokalitu oblasti. V okolí jsou parky, několik dětských hřišť, velké obchodní centrum a moderní administrativní budovy, kde sídlí celá řada prestižních firem.

Součástí projektu bude vedle bydlení i několik dalších prostor, které budou sloužit například jako kavárna či výstavní galerie.

A kde se o novém bydlení dozvíte více? Klikněte na smart-byty.cz

Zdroj: smart-byty.cz

Autor: Komerční článek

Podobné články