RealityMIX.cz

Komorní bydlení na Žižkově ve spojení s přírodou – Panorama Pražačka

Komorní bydlení na Žižkově ve spojení s přírodou – Panorama Pražačka

Celkem 26 bytů v krásné a žádané lokalitě v Praze 3 u parku Pražačka. Očekávané dokončení tohoto projektu společnosti CTR group je plánováno na 4. kvartál roku 2017.

Vyhlášená lokalita plná zeleně s výhledy na Prahu
Projekt nových bytů na Praze 3 Panorama Pražačka slibuje skloubit dvě zdánlivě neslučitelné okolnosti bydlení v Praze. Skvělou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost a bydlení v klidné lokalitě uprostřed zeleně. Komorní bytový dům, jehož výstavba právě začala, je situovaný v ulici Kunešova na horním okraji parku Pražačka, který se odtud začíná svažovat. Z oken tak bude nádherný výhled do zeleně parku, ale i na panorama Prahy včetně Pražského hradu v případě bytů ve vyšších podlažích.

Panorama Pražačka obsahuje pouze 26 bytů v dispozicích 1+kk – 4+kk, takže se nemusíte bát sídlištního a anonymního sousedského prostředí. Potřebný klid i bezpečnost v okolí projektu zajišťuje sama lokalita, která je koncová a tedy neprůjezdná — zajíždějí sem jen rezidenti. Svá vozidla pak mohou budoucí majitelé zaparkovat do prostorných podzemních garáží.

Krytý bazén, sportoviště a vyhlášené restaurace jen pár minut chůze od projektu
Hned v sousedství budovaného projektu je Sportovní a rekreační areál Pražačka, který nabízí krytý plavecký bazén, venkovní koupaliště, ale i množství dalších hřišť. Žižkov je vyhlášen i tradičními hospůdkami, kde čepují skvělé pivo v neopakovatelné atmosféře, najdete zde ale i velmi kvalitní restaurace zaměřené na prvotřídní gastronomické zážitky. Samozřejmostí je i další občanská vybavenost v blízkém okolí: obchody, školská zařízení, zdravotnická zařízení nebo třeba Divadlo Járy Cimrmana.

Dopravní dostupnost do centra města už lepší být snad ani nemůže
Jen 3 minuty chůze od projektu se nachází hlavní žižkovská dopravní tepna — ulice Koněvova. Zde jezdí páteřní tramvajové linky, díky kterým jste na metru do 5 minut. Do centra Prahy se tak pohodlně dostanete MHD či autem do 15 minut.

Podlahové vytápění a velkoformátové obklady bez příplatku
Filozofií developera CTR group je nabízet byty v centrálních částech měst a ve vysokém standardu vybavení. V základní ceně bytu je tedy již obsaženo např: podlahové vytápění v celém bytě, velkoformátové obklady a dlažby, francouzská okna z dřevěných europrofilů, nebo předokenní žaluzie. Nemalou úsporu v nákladech na vytápění pak garantuje energetický štítek kategorie B.

Jestli hledáte nové bydlení téměř v centru Prahy s výbornou dostupností a zároveň s dostatkem zeleně a výhledy na Prahu, neváhejte a domluvte si schůzku s naším prodejcem ještě dnes. Navštivte web www.prazacka.eu nebo volejte 702 220 077.

Zdroj: www.prazacka.eu

Autor: Komerční prezentace

Podobné články