RealityMIX.cz

PRECO GROUP: Rezidence MÉLANGE nabídne KVALITNÍ BYDLENÍ V CENTRU DĚNÍ

PRECO GROUP: Rezidence MÉLANGE nabídne KVALITNÍ BYDLENÍ V CENTRU DĚNÍ

4.10.2017: Developerská společnost PRECO GROUP představuje Rezidenci MÉLANGE, nový rezidenční projekt zaměřený na vysokou kvalitu bydlení. Rezidence MÉLANGE nabízí nadstandardně vybavené byty a komerční prostory v širším centru Prahy, v docházkové vzdálenosti od stanice metra Anděl.

Šestipatrový bytový dům se nachází v blízkosti centra Smíchova, na rohu ulic Pod Brentovou a Pod Barvířkou, a vyznačuje se velmi dobrou dopravní dostupností. Díky svému umístění v klidné ulici, mezi dvěma parky Santoška a Dívčí Hrady, zároveň poskytuje skvělé podmínky ke kvalitnímu a pohodovému životu.

Rezidence MÉLANGE je bytový dům třídy business se 34 moderními byty, které odrážejí různorodou a dynamickou povahu nového Smíchova. Jejich rozloha začíná na 35 m2 u jednotky 1+kk a končí až na velkorysých 160 m2 u bytů 4+kk a 5+1 s terasami a výhledem na Vyšehrad. Dokonalý domov si zde najde opravdu kdokoliv. V podzemních podlažích budovy je umístěno 36 parkovacích stání, sklepy a místnost pro kočárky či jízdní kola. Třída energetické náročnosti - B (64 kWh/ 1 m2 za rok).

Rezidence MÉLANGE nabízí svým obyvatelům luxus spojený s inovativními řešeními pro pohodlný život. Zaměření na vysokou kvalitu je patrné například v koupelnách s obložením z velkoformátových dlaždic Granity Fiandere a sanitárním vybavením od prémiových značek GROHE a Villeroy&Boch. Všechny byty jsou rovněž vybaveny dřevěnými francouzskými okny. Inovativní systém podlahového vytápění s nezávislou regulací tepla v každé místnosti zajišťuje komfort i během chladných dnů a umožňuje absenci radiátorů rozmístěných po zdech, čímž zvyšuje i celkovou estetičnost a variabilitu prostoru bytů. Luxusní vinylové EKO-podlahy v obytných místnostech jsou nejen moderní, ale díky svojí zvýšené odolnosti i velmi praktické.

Smíchov dnes patří mezi nejatraktivnější části Prahy. Zásluhu na tom má především jeho skvělá dostupnost, občanská vybavenost a lokalita širšího centra města. Rezidence MÉLANGE těží ze všech těchto výhod. Je dobře dostupná jak individuální, tak veřejnou dopravou. Důležitá dopravní tepna metra “B” se stanicemi Anděl nebo Smíchovské nádraží se nachází v docházkové vzdálenosti. Stejně blízko leží i významné obchodní centrum Nový Smíchov, dva multiplexy, banky, restaurace a divadla. Sama Rezidence MÉLANGE je však svým umístěním před městským ruchem chráněna.

Rezidence MÉLANGE developerské společnosti Preco Group je příležitostí k maximálnímu využití výhod lokality v centru pražského dění a zároveň ke kvalitnímu životu na vysoké úrovni. Představuje spojení trendů moderního designu, funkčnosti i péče o životní prostředí, vyjádřené v hospodárném využívání zdrojů. Rezidence MÉLANGE má vše, co od moderního rezidenčního projektu očekáváte.

Zahájení stavby: 01/2017
Termín dokončení stavby: 07/2018

Developer
Ing. Pavel Malyshev, PhD., PRECO GROUP s.r.o.
www.precogroup.cz
Technický dozor stavby - Ing. Petr Klas
Generalní dodavatel – SUBTERRA a.s.

KONTAKT:
prodej@precogroup.cz
+420 777 525 567
www.m12.cz

Zdroj: www.m12.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články