RealityMIX.cz

Oblíbený, starý Žižkov, již s novým, moderním vzhledem

Oblíbený, starý Žižkov, již s novým, moderním vzhledem

Chceme lidem ukázat, že opravdu milujeme svou práci! Kombinujeme vysoké ambice - stavíme kvalitní, moderní ubytování s nejnovějšími technologiemi a zároveň chráníme architektonické dědictví a okouzlující atmosféru starého města.

Kvalitou stavby se inspirujeme z prací v Německu, kde jsme realizovali několik obytných projektů. Právě takovou vysokou kvalitu poskytujeme v REZIDENCI ŠTÍTNÉHO 28.

Tady nejsou masivní radiátory, ale podlahové vytápění. Pro výstavbu zdi používáme jen tu nejvyšší kvalitu keramických cihel rakouské značky Wienberger s nejvyššími požadavky na snížení hluku.

Není to jen činžovní dům, zbavený charakteristického vzhledu, REZIDENCE ŠTITNÉHO 28 - je rezidence s malým počtem bytů, které zajišťují větší pohodlí a soukromí.

REZIDENCE ŠTITNÉHO 28 - je harmonickým spojením kulturně historického a architektonického dědictví Žižkova s komfortem moderního života. Je tvořena 12 byty dispozicí 2+kk a 3+1 a 4 apartmány o dispozici 1+kk až 5+kk s balkonem, terasou a podzemním parkovištěm.

Prosíme naše přátele, partnery a zákazníky k podpoře našeho projektu v nominaci Nejlepší projekt roku 2015! Naší práci děláme s duší a investujeme do ní nejen čas, ale i dovednosti. Proto jsme se odhodlali k tomuto kroku. REZIDENCE ŠTITNÉHO 28 - je náš první projekt v Praze a my s velkou vděčností čekáme na Váš hlas.

Jako poděkování za projevenou přízeň připravujeme pro naše nové zákazníky příjemné překvapení. Detaily akce se v nejbližší době objeví na stránkách projektu www.s28.cz

Developer: PRECO GROUP s.r.o.

Zdroj: PRECO GROUP s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články