RealityMIX.cz

Ohlédnutí za rokem 2015

Ohlédnutí za rokem 2015

Stabilizace české ekonomiky, nízké úroky z hypotečních úvěrů, přání lidí zlepšit si své bydlení a v důsledku toho růst cen nemovitostí — to jsou jen některé momenty, kterými se vyznačoval rok 2015.

V roce 2015 byl zaregistrován růst cen nemovitostí v Praze v průměru o čtyři až pět procent, zatímco růst úrokových sazeb u hypotečních úvěrů byl zcela zanedbatelný. Díky těmto nízkým úrokovým sazbám v uplynulém roce značně vzrostl objem poskytnutých hypoték, kdy podíl hypotečních úvěru na koupi nemovitosti dosáhl 63 procent (zdroj: Stavební fórum).

Na celém tuzemském realitním trhu byl rok 2015 celkem úspěšný a poptávka po nových bytech roste i nadále. Vzrůstá i cena stavebních pozemků a činžovních domů před rekonstrukcí - v současné době se stavební povolení, zejména v centru Prahy, téměř nevydávají. Poptávka po nových nízkoenergetických nemovitostech vysoké kvality v příjemných, nejlépe centrálních čtvrtích Prahy, dnes značně převyšuje nabídku. A pokud nás nový rok nepotěší vyšší aktivitou orgánů místní správy, tato tendence bude pouze zesilovat.

Pro naši společnost byl rok 2015 ve znamení výstavby a prodeje bytů v REZIDENCI ŠTÍTNÉHO 28. O tom, že se jedná o projekt úspěšný, svědčí skutečnost, že k dnešnímu dni zde na prodej zůstaly pouhé čtyři byty.

Rádi bychom vám nyní, v závěru roku 2015 všem vřele poděkovali za vaši podporu. Náš pražský rezidenční projekt - REZIDENCE ŠTÍTNÉHO 28 - byl veřejností vybrán jako nejlepší developerský projekt v Praze 3. Zároveň díky vaší přízni a naší lásce ke své práci vyhrál cenu Nejlepší architektonický projekt roku.

Děkujeme vám!

Všechno nejlepší k nadcházejícím svátkům!
Nechť vaše přání a možnosti žijí v harmonii a i ty vaše nejsmělejší nápady jsou vždy korunovány úspěchem.
Hodně radosti a nekonečné inspirace!
Vaše PRECO GROUP s.r.o.

Zdroj: PRECO GROUP s.r.o.

Autor: Komerční prezentace

Podobné články