RealityMIX.cz

Originální byty v KAY River Lofts jsou zkolaudované a své obyvatele přivítají před koncem roku

Originální byty v KAY River Lofts jsou zkolaudované a své obyvatele přivítají před koncem roku

22.9.2021: Rezidenční projekt KAY River Lofts byl po necelých dvou letech dokončen a na konci léta úspěšně zkolaudován. Architektonicky pozoruhodná stavba lákala nezaměnitelnou atmosférou pražského Karlína, přímým umístěním na břehu Vltavy, zajímavě dispozičně řešenými byty a garancí silného developerského tria. Během jednoho roku od spuštění prodejů si padesát originálních bytů našlo své zájemce, kteří si na podzim letošního roku své byty převezmou. Celková investice do projektu činila 600 milionů korun.

Budova KAY River Lofts na první pohled zaujme svou nadčasovou elegancí. Ivan Kroupa, jeden z nejvýznamnějších českých architektů současnosti, ji zakomponoval do přírodního prostředí Rohanského nábřeží. Architektonická vize novostavby vychází právě z blízkosti Vltavy, která jí dodává zcela výjimečný nádech a propisuje se do tvaru její fasády. Atraktivní lokalita přímo u řeky, osobité architektonické zpracování, vysoký standard provedení i vnitřního vybavení tvoří základní pilíře úspěchu KAY River Lofts.

V současnosti probíhají dokončovací práce v interiérech budovy i jejím okolí. Během září začne postupné předávání klíčů od nových bytů jejich majitelům. To by mělo být dokončeno koncem roku, takže všichni rezidenti si již budou moci užívat krásné výhledy na podzimně-zimní panorama Prahy a Vánoční svátky oslaví v pohodlí svého nového domova.

Za projektem KAY River Lofts stojí trojice zkušených developerů – Karlín Group, Horizon Holding a Ungelt Group. „Našim cílem bylo vytvořit stavbu, která je inspirována bezprostřední blízkostí řeky, je architektonicky výjimečná, reflektuje kreativní atmosféru Karlína a zároveň splňuje veškeré nároky současného životní stylu. Komerční úspěch a opravdu obrovský zájem o byty v KAY River Lofts dokazuje, že se nám to povedlo. Myšlenka projektu oslovila především náročné klienty, pro něž jsme vybudovali domov, který perfektně reflektuje jejich životní nároky,“ vysvětluje Serge Borenstein, partner Karlín Group.

V KAY River Lofts se nachází celkem 57 jednotek – v přízemí je umístěno 7 retailových prostor a ve vyšších podlažích 50 luxusních bytů. Byty v dispozicích od 2+kk po 5+kk jsou na jednotlivých patrech promyšleně rozprostřeny, čímž je dosaženo přitažlivé dynamiky světla ve veškerých obytných prostorách. Všechny bytové jednotky nabízí nadstandardní podlahovou plochu a příjemný balkon či terasu. Interiéry jsou prostorově velkorysé, funkčně rozvržené, vybavené značkovými zařizovacími předměty. Bydlení v KAY River Lofts zkrátka charakte-rizuje originalita a kvalita.

„KAY River Lofts je skutečným klenotem na pražském rezidenčním trhu nejen díky lokalitě, ale také nadčasovému designu budovy s nejvyššími standardy bydlení a službám, které rezidence nabídne. Cílem každého našeho projektu je poskytnout klientům místo, kde chtějí žít a trávit svůj čas. Tento projekt se skvěle potkal s poptávkou náročných klientů a rychlost prodejů splnila naše vysoká očekávání,“ hodnotí Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon Holding.

Karlín Group a jeho partneři Horizon Holding a Ungelt Partners se zapsali do historie Karlína od roku 2002 již mnohokrát. Za realizacemi jejich projektů stojí vždy renomovaní zahraniční i čeští architekti, jejichž rukopisy mají nezaměnitelný charakter a rozvíjí pestrost a živý charakter Karlína.

KAY River Lofts je rozhodně nezaměnitelnou a originální stavbou v srdci metropole.

Detailní informace jsou k dispozici na www.kay-riverlofts.cz.

- tisková zpráva -

Autor: Karlín Group

Podobné články