RealityMIX.cz

Petr Morcinek: M&M reality uzavřely strategické partnerství s Českou pojišťovnou

Petr Morcinek: M&M reality uzavřely strategické partnerství s Českou pojišťovnou

11.4.2018: Na pobočkách České pojišťovny vzniknou kontaktní místa společnosti M&M reality. Největší realitní kancelář v zemi, společnost M&M reality, uzavřela smlouvu o strategické spolupráci s pojišťovací jedničkou na trhu. Pobočky České pojišťovny tak budou nově zprostředkovávat i obchody s nemovitostmi, a to prostřednictvím kontaktních míst označených logem M&M reality.

Prodej a pojišťování nemovitostí jsou úzce propojené oblasti, tudíž nabízejí obrovský potenciál společné klientské základny. Takto uvažoval Petr Morcinek, ředitel pro strategii a rozvoj a jediný akcionář společnosti M&M reality, když se rozhodl navázat strategické partnerství s Českou pojišťovnou. „Převážná část našich klientů má v návaznosti na realitní obchod zájem i o zajištění financování, pojištění a dalších služeb z portfolia dceřiné firmy M&M finance. Máme proto ambici výrazně posílit naše postavení ve finančním sektoru. A jako jednička na realitním trhu uzavíráme generální partnerství zase jen s lídry v jednotlivých segmentech,“ uvedl Petr Morcinek s tím, že v oblasti pojištění tedy byla jasnou volbou právě Česká pojišťovna.

Strategická spolupráce zmíněných firem se bude odehrávat hned v několika oblastech. V první fázi bude zahrnovat vznik kontaktních míst společnosti M&M reality, nejprve zhruba na třiceti a následně na většině poboček České pojišťovny. „V praxi to bude vypadat tak, že vedoucí poboček České pojišťovny budou zároveň i realitními makléři. I další pracovníci pojišťovny v okruhu několika kilometrů od konkrétního kontaktního místa dostanou možnost stát se zároveň i realitními makléři, případně tipaři společnosti M&M reality,“ přibližuje Petr Morcinek.

Dalším bodem spolupráce je vstup na zahraniční trhy. „V horizontu tří let plánujeme s Českou pojišťovnou jakožto partnerem otevřít první pobočky naší realitní kanceláře hned v několika zemích Evropské unie,“ prozrazuje Petr Morcinek, který touto cestou mimo jiné chystá přivést s sebou na zahraniční trhy unikátní software, a sice aplikace Moderní makléř a Moderní finanční poradce, které holding M&M reality vyvinul a jeho realitní makléři a finanční poradci již používají. Aplikace naprogramované speciálně pro firemní tablety nesoucí název „StormmBook“ umožňují elegantní a praktické propojení realitních a finančních služeb. Jejich prostřednictvím lze veškeré úkony spojené s prodejem, pronájmem financováním či právě pojištěním nemovitosti vyřešit z jednoho místa a čistě elektronicky bez jakéhokoliv papírování.

„Naše realitně finanční skupina plánuje v letošním roce uzavřít několik strategických partnerství s předními českými firmami. Cílem je, jak už jsem nastínil, rozšířit portfolio doplňkových služeb spojených s činností největší realitní kanceláře v zemi. Moc mě těší, že právě Česká pojišťovna se stala prvním takovým partnerem. Další partnerství budou brzy následovat,“ dodává Petr Morcinek.

Zdroj: www.mmreality.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články