RealityMIX.cz

Bohdalecké výhledy - k bydlení či investici na dostupném místě

Bohdalecké výhledy - k bydlení či investici na dostupném místě

27.11.2017: Uvažujete o investici do menšího bytu se snadnou dostupností? Nebo sháníte byt sami pro sebe s rychlým napojení na dálnice z Prahy do Brna nebo Hradce Králové? Pak zbystřete, neboť právě projekt Bohdalecké výhledy může být pro vás tím pravým.

Bydlení podle vašeho návrhu

Obytný dům s přízemím pro obchodní jednotky se nachází na rohu ulic U Plynárny a Popovická, v městské části Praha-Michle. Pod taktovkou majitele objektu, společnosti PSN, prochází stavba z roku 1938 v současné době rozsáhlou rekonstrukcí vnějšího pláště a společných prostor, která bude dokončena v lednu 2018. Byty převážně o dispozicích 1+kk a 2+kk s výtahem vám dají jedinečnou možnost zařídit si je doslova od podlahy, neboť budou připraveny ve stavu pro realizaci vlastních nápadů. Můžete tak dát naplno průchod své fantazii - ať už v použitých materiálech nebo samotných dispozicích. Zajisté tak oceníte blízké obchody pro kutily či další specializované firmy příbuzných profesí.

Když máte vše po ruce

Pár kroků od domu se nachází velký supermarket a ani možnosti aktivního odpočinku nejsou daleko. V sousedství domu vás potěší wellness a fitness, o kousek dál pak rozsáhlý sportovní areál Hamr, kde si každý sportovec přijde na své. K areálu přiléhá příjemný park a rybník Botič, okolo kterého dojdete příjemnou procházkou například do vinného sklípku. Za pár minut autem či městskou hromadnou dopravou ze zastávky Chodovská se také dostanete například do okolních restaurací, na procházku do Roztylských sadů a za pouhých šest minut také do sídla mnoha společností, kancelářského BB Centra u metra Budějovická a tamní sportovní haly Brumlovka. Na opačnou stranu pak můžete vyrazit do Nákupního centra Eden a fotbalové arény stejného jména. Zkrátka - tato lokalita vám zajisté přijde vhod.

Dostupnost na prvním místě

Spojení autem zajišťuje ulice Bohdalecká na blízké dopravní tepny – Jižní spojku, dálnici D1 i pražskou magistrálu. Nejrychleji dostupné jsou pak městské části Vršovice, Nusle, Vinohrady, Záběhlice a Spořilov. Dopravní dostupnost MHD je také snadná. Zastávka autobusů č. 150 a 188, tramvajových linek č. 11, 14 a nočních linek č. 93 a 96, která se nachází v těsné blízkosti projektu Bohdalecké výhledy, nabízí bez přestupů velmi rychlé spojení s centrem. Na I. P. Pavlova se tak dostanete pohodlně za třináct minut a na Muzeum za šestánáct minut.

Zjistěte více na www.byty.psn.cz

Zdroj: Pražská správa nemovitostí

Autor: Komerční prezentace

Podobné články