RealityMIX.cz

ERA Reality posiluje svoji pozici v ČR

ERA Reality posiluje svoji pozici v ČR

V důsledku oživení české ekonomiky a historicky nejnižších úrokových sazeb začíná tuzemský trh s rezidenčními nemovitostmi vykazovat známky růstu. Jak se toto oživení projevuje ve společnosti ERA Reality?

Martin Seidl, obchodní ředitel ERA Reality ČR: Z perspektivy našich 40 ERA realitních kanceláří se letošní dosavadní vývoj realitního trhu nejzřetelněji projevuje v podobě nárůstu počtu prodaných nemovitostí, který ve srovnání se stejným obdobím roku 2014 činí v průměru deset procent.
Pozitivní trend na trhu s nemovitostmi vždy nějakým způsobem ovlivňuje veškeré realitní kanceláře a podnikatelské subjekty působící v tomto oboru. V takovém období často registrujeme jejich zvýšené odhodlání k rozšíření a zefektivnění svého podnikání.

Jak byste popsal realitní trh v ČR? Jakou výhodu má franšízový koncept na trhu realitních kanceláří?
Martin Seidl: Realitní trh v ČR je v porovnání s USA a vyspělými evropskými zeměmi relativně mladý, panuje zde daleko menší konkurenční prostředí a představa majitelů realitních kanceláří o správném fungování se stále formuje.
Franšízing je jednou z možností expanze pro úspěšné podnikatele, kteří jsou připraveni aplikovat ověřené postupy a nástroje a chtějí se v narůstající konkurenci prosadit.

Co nabízíte v rámci franšízového balíčku?
Martin Seidl: Více než 43 lety ověřený podnikatelský koncept v realitách, příležitost využívat sdílenou marketingovou strategii a zázemí značky ERA, která je dnes jednou z nejsilnějších realitních společností na světě.
Součástí konceptu jsou unikátní vzdělávací systémy a workshopy, nejnovější technologie, referenční systém v ERA síti, programy na nábor makléřů a kariérní řád, pravidelné osobní konzultace a podpora, možnost podílet se na jednotném marketingu, nebo úspora nákladů prostřednictvím výrazných slev a výhod u dodavatelů.
ERA realitní kanceláře mají rovněž příležitost využívat v ČR unikátní produkt s názvem ERA Finance, spočívající v systematickém předávání kontaktů na zájemce o financování nemovitostí, díky němuž již řada našich franšízových partnerů zásadně navýšila své příjmy.

Zdroj: www.era-reality.cz

Autor: Komerční článek

Podobné články