RealityMIX.cz

Nemovitost od RSČS s hypotékou od ČS

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) poskytuje svým klientům komplexní realitní servis. Ať už toužíte po malém bytě, luxusní vile či víkendové chatě, RSČS ve svém portfoliu nabízí mnoho nových i starších bytů a domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. Přesvědčte se sami na stránkách www.rscs.cz, telefonicky nebo návštěvou některé z poboček.

Realitní společnost České spořitelny (RSČS) poskytuje svým klientům komplexní realitní servis. Ať už toužíte po malém bytě, luxusní vile či víkendové chatě, RSČS ve svém portfoliu nabízí mnoho nových i starších bytů a domů, chat, pozemků, kanceláří i komerčních prostor. Přesvědčte se sami na stránkách www.rscs.cz, telefonicky nebo návštěvou některé z poboček. Díky systému franšízové sítě lze totiž služby RSČS využívat pohodlně po celé ČR. K dispozici Vám jsou vyškolení makléři disponující perfektní znalostí realitního trhu. Jejich služby nekončí jen vyhledáním nejvhodnější nemovitosti. Jistě oceníte i doprovodný právní a finanční servis zahrnující pomoc s odhadem ceny, zajištěním převodu a zápisu do katastru nemovitostí i zprostředkováním hypoték. Vynikající podmínky hypoték navíc nabízí právě mateřská Česká spořitelna.

Hypotéka České spořitelny umožňuje například variabilní splácení, tedy možnost přerušení splácení a odkladu či změny splátek. Můžete si tak v průběhu splácení hypotéky sami určit výši splátky. Při koupi bytu do 3 mil. Kč Vám banka udělá online odhad nemovitosti zdarma, případně zajistí svého exkluzivního odhadce. Při výstavbě poskytuje Česká spořitelna jednoduché a komfortní čerpání hypoték bez faktur na účet klienta, čerpání až do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti a až 500 tis. Kč nad aktuální hodnotu zástavy na začátku výstavby. Hypotéka ČS nabízí i možnost bez fakturového čerpání na výstavbu a je poskytována bez poplatku za vyřízení s úrokovým zvýhodněním 0,3 % pro 3letou, 4letou a 5letou dobu fixace při minimální době splatnosti 20 let. Za aktivní využívání Osobního účtu ČS je pro Vás navíc připravena sleva 0,5 % z úrokové sazby. Snadno se tak můžete dostat na minimální pevnou úrokovou sazbu od 3,59 % a zajistit si výhodné podmínky na více let dopředu. Hypotéku ČS můžete nově využít i na financování dřevostaveb.

Koupě nemovitosti se v RSČS díky profesionálním službám a spolupráci s Českou spořitelnou uskutečňují bez stresů, rizik a starostí.

Zdroj: www.rscs.cz

Podobné články