RealityMIX.cz

Nové Chytré bydlení v Nuslích

Nové Chytré bydlení v Nuslích

30.9.2019: Již do konce příštího roku by mělo být v pražských Nuslích k nastěhování bezmála 150 nových bytů, které budou ve velikostních kategoriích 1+kk až 4+kk. Klidné bydlení v Nové „Nuselské“ láká ale už nyní.

Kromě toho, že většina bytů projektu Nová „Nuselská“ bude vybavena terasou, balkonem nebo předzahrádkou, stane se součástí celého místa uzavřený vnitroblok. Na ploše okolo 4 200 m2 bude osázen bujnou zelení, vybaven lavičkami a dalším odpočinkovým mobiliářem. V jihovýchodním cípu zároveň zůstane zachován stávající industriální komín, který tak vytvoří dominantu projektu.

Nová „Nuselská“ je další z projektů osvědčeného konceptu Chytrého bydlení společnosti Trigema, která je úspěšně na trhu již čtvrtstoletí. Pokud jste o tomto konceptu ještě neslyšeli, pak vězte, že se jedná o široké spektrum výhod, které se opírají zejména o následující charakteristiky: důraz na bezpečí a zdraví, výhodnost užívání moderních technologií, ekologické a energetické benefity, příznivá cena, dostatek služeb na dosah a celkově spokojené bydlení.

Nové byty budou v kategorii Chytré bydlení Plus, díky čemuž bude také velká část z nich vybavena kupříkladu vzduchotechnickými jednotkami s rekuperací a přípravou pro inteligentní ovládání bytu. Celý areál bude energeticky velmi úsporný. Průkaz energetické náročnosti všech budov je proto také ve třídě B.

O výhodnosti nabídky svědčí zároveň fakt, že mnohé z bytů pořídíte za náklady nižší, než jaká je aktuálně průměrná cena nového bydlení v hlavním městě. Přesvědčit se můžete například na internetovém agregátoru nových bytů www.flatzone.cz.

Areál Nová „Nuselská“ leží přímo naproti stoupající ulici Na Jezerce a je vymezen ulicemi Nuselská, V Horkách a Kloboučnická. Hlavní vchod bude z ulice Nuselská. Pro rezidenty bude navíc k dispozici dostatek garážových stání.

A budete-li cokoliv potřebovat, nebudete muset chodit daleko. Nejen v blízkém okolí, ale i přímo v právě připravovaném areálu bude několik příjemných obchodů, případně vybraných provozoven služeb.

Zdroj: Trigema, Chytré bydlení @Nusle

Autor: Komerční prezentace

Podobné články