RealityMIX.cz

Panorama Pražačka: Bydlení ve městě v přímém spojení s přírodou

Panorama Pražačka: Bydlení ve městě v přímém spojení s přírodou

Ve velmi žádané lokalitě městské části Praha 3, přímo u rozlehlého parku Pražačka, zahájila společnost CTR group stavbu komorního projektu 26 bytů. Dokončení výstavby je plánováno na léto 2017.

Exkluzivní lokalita obklopená zelení s výhledem na Prahu
Že se bydlení v širším centru města a zároveň v přírodě vylučuje? Ne tak u projektu nových bytů na Praze 3 Panorama Pražačka, jehož výstavba právě začala. Jedná se o komorní bytový dům situovaný v ulici Kunešova na horním okraji parku Pražačka, který se odtud začíná svažovat. Z bytů se tak naskytne nádherný výhled buď do zeleně parku, anebo na panorama Prahy včetně Pražského hradu v případě bytů ve vyšších podlažích.

Projekt je určen převážně aktivním lidem, kteří potřebují být blízko centru města, ale zároveň uvítají klid a možnost odpočinku po náročném pracovním dni. Toto všechno Panorama Pražačka nabízí. V projektu je pouze 26 bytů v dispozicích 1+kk - 4+kk a lokalita je navíc koncová, neprůjezdná, takže tam zajíždějí jen rezidenti. Samozřejmostí je i dostatek parkovacích míst v podzemních garážích v počtu 48.

Sportoviště, bazén a vyhlášené hospůdky v těsné blízkosti projektu
V bezprostřední blízkosti projektu se nachází Sportovní a rekreační areál Pražačka, který kromě množství hřišť nabízí i krytý plavecký bazén a venkovní koupaliště. V blízkém okolí jsou obchody, školská zařízení, zdravotnická zařízení a množství kvalitních vyhlášených žižkovských restaurací.

Bezkonkurenční dopravní dostupnost do centra města
Jen několik bloků od projektu se nachází hlavní žižkovská dopravní tepna — ulice Koněvova. Zde jezdí páteřní tramvajové linky, díky kterým jste na metru do 5 minut. V řádu několika minut jsou dostupné všechny linky metra. Do centra Prahy se tak pohodlně dostanete MHD či autem do 15 minut.

Vysoké standardy vybavení již v ceně bytu
Všechny byty budou vybaveny ve vysokém standardu, jako jsou např. velkoformátové obklady a dlažby, francouzská okna z dřevěných europrofilů, podlahové vytápění v celém bytě nebo předokenní žaluzie. Samozřejmostí je i energetický štítek kategorie B, který zajistí velkou úsporu v nákladech na vytápění.

Pokud uvažujete o novém bydlení se skvělou dostupností a výhledem do parku, neváhejte a domluvte si schůzku s našimi prodejci ještě dnes. Navštivte web www.prazacka.eu nebo volejte 702 22 00 77.

Zdroj: www.prazacka.eu

Autor: Komerční prezentace

Podobné články