RealityMIX.cz

REAL ESTATE INVESTMENT 2019 - Realitní investice v celku i v detailu

REAL ESTATE INVESTMENT 2019 - Realitní investice v celku i v detailu

27.3.2019: Ve čtvrtek 11. dubna Stavební fórum pořádá 1. ročník konference REAL ESTATE INVESTMENT 2019. Jak už sám název napovídá, klíčovým tématem akce jsou investice do nemovitostí.

Ve třech panelech bude řada renomovaných odborníků – mezi nimi například Monique Ghosh (Christie’s International Real Estate), Stan Kubáček (Round Hill Capital) a David Marek a Miroslav Linhart ze společnosti Deloitte – mapovat aktuální situaci na realitním investičním trhu. Přitom bude jejich pozornost věnována jak České republice, tak celému regionu střední a východní Evropy.

Prostor dostanou nejen ekonomické a finanční analýzy investic do rezidenčních a komerčních nemovitostí, ale i praktické zkušenosti z realizace investičních transakcí.

Konference REAL ESTATE INVESTMENT 2019 je určena především zástupcům investičních společností a realitních fondů, právnických a poradenských firem, představitelům finančního sektoru, vedle toho samozřejmě také soukromým investorům a profesionálům, kteří působí na českém a mezinárodním realitním trhu. Témata konference jistě osloví i představitele samosprávy a státní správy.

Konference se bude konat pražském hotelu Vienna House Diplomat (Evropská 15, Praha 6). Podrobné informace o programu i přihlášku najdete na webu konference.

Autor: Jana Hrabětová
Zdroj: Stavební fórum

Podobné články