RealityMIX.cz

Rodinné bydlení přímo u metra najdete v Kobylisích

Rodinné bydlení přímo u metra najdete v Kobylisích

Klidná lokalita, skvělá dostupnost metra, vysoké standardy vybavení a zajímavé ceny daly dohromady produkt, který je extrémně žádaný. Projekt nových bytů v Praze 8 - Atrium Kobylisy ale na rozdíl od konkurentů nabízí i široký výběr bytů pro rodiny v dispozici 3+kk.

Znáte to. Prohlédnete si nový projekt, líbí se vám lokalita, stačí už jen vybrat ten správný byt. Jenže ouha. Byty pro rodiny v dispozicích 3+kk téměř nejsou. Developeři jimi vysloveně šetří a bývají tak velmi rychle vyprodané. To ale neplatí pro projekt Atrium Kobylisy, který byl navržen tak, aby poskytoval dostatek atraktivních bytů pro rodinné bydlení. Ačkoliv je již 70 % všech bytů prodáno, garantujeme vám, že je stále z čeho vybírat. Dokončení projektu je naplánováno na podzim 2016.

Výborná dopravní dostupnost a klidná lokalita
Mezi hlavní výhody projektu patří skvělá dostupnost metra. Stanice Kobylisy je vzdálena klidnou chůzí pět minut. Odtud jste v centru města – třeba na Václavském náměstí – za pouhých deset minut.
I přes tuto blízkost metra projekt leží v klidné lokalitě rodinných domů a pro své rezidenty poskytne možnost odpočinku v atriu osázeném keři a květinami.

Školy, školky i obchody a poliklinika bez dojíždění
Občanská vybavenost je též na velmi vysoké úrovni. V docházkové vzdálenosti jsou mateřská a základní škola, poliklinika, obchody a restaurace. Děti jistě ocení i blízkost multikina nebo divadla. Pro sportovně založené je k dispozici sportovní areál a koupaliště. Zkrátka nepřijdou ani milovníci přírody. Jen několik minut trvá cesta do Ďáblického či Čimického háje, který je vhodný k rodinným procházkám či kondičnímu běhání.

V ceně bytu nadstandardní vybavení
Jako všechny projekty společnosti CTR group, tak i tento má vysoké standardy vybavení jednotlivých bytů. Zatímco u jiných developerů musíte za velkoformátové obklady, francouzská okna, předokenní žaluzie, kvalitní dřevěné podlahy nebo podlahové vytápění připlácet, zákazníci projektu Atrium Kobylisy toto mají již v základní pořizovací ceně bytu. Celý objekt bude disponovat energetickým štítkem “B” - což označuje mimořádně úspornou budovu.

Pokud uvažujete o rodinném bydlení v této lokalitě, neváhejte a domluvte si schůzku s našimi prodejci ještě dnes. Navštivte www.atrium-kobylisy.cz nebo volejte 702 22 00 77.

Zdroj: www.atrium-kobylisy.cz

Autor: Komerční prezentace

Podobné články