RealityMIX.cz

V krásné a klidné lokalitě u Prahy 6 vyrůstá komfortní bydlení.

V krásné a klidné lokalitě u Prahy 6 vyrůstá komfortní bydlení.

18.11.2019: Výjimečný bytový komplex s názvem Tuchoměřické zahrady vzniká nedaleko Prahy 6 v obci Tuchoměřice, která je ideální pro klidné rodinné bydlení.

Obec Tuchoměřice se nachází v malebné krajině nedaleko Prahy 6 a Divoké Šárky. Nabízí mnoho příležitostí k aktivnímu odpočinku, relaxaci a výletům s rodinou či přáteli. Vydat se můžete na procházku do okolních lesů nebo údolí Únětického potoka. Oblast je známá také jako ráj pro všechny cyklisty. A právě v této nádherné lokalitě nedaleko Prahy 6 vzniká první etapa projektu Tuchoměřické zahrady, který nabízí celkem 46 bytů s podlahovou plochou od 50 m2 do 101 m2. Budovy budou postaveny v uzavřeném areálu se společnou zahradou, která poskytne dostatek soukromí a stane se tak skvělým místem pro setkávání s přáteli, grilování a aktivní odpočinek. V nabídce jsou prostorné byty o dispozicích až 4+kk s velkými předzahrádkami nebo útulnými balkony. Tyto byty ocení především rodiny s dětmi. Nechybí zde ale ani menší bytové jednotky ve variantě 2+kk a 3+kk, o něž je mezi zájemci o vlastní bydlení stále velký zájem a patří k nejžádanějším. Dostatek parkovacích míst je samozřejmostí.

Nový byt lze financovat z vlastních zdrojů, hypotékou nebo pomocí družstevního financování. Pokud zvolíte třetí variantu, můžete byt 2+kk získat již od 740 000 Kč a zbytek ceny pak splácet v pravidelných splátkách formou nájmu. Po doplacení lze byt převést do osobního vlastnictví.

A proč si vybrat bydlení právě zde? Obec Tuchoměřice se pyšní plnou občanskou vybaveností. Najdete tu školu i školku, poštu, úřad, ale také další služby a obchody. V blízkosti obce se nachází největší outletové centrum POP Airport, k němuž dojdete i pěšky. Bezproblémová je dopravní dostupnost do centra Prahy i okolních obcí, a to jak autem, tak prostřednictvím pražské integrované dopravy.

Zdroj: GARTAL

Autor: Komerční prezentace

Podobné články