RealityMIX.cz

Vznikla další partnerská pobočka Next Reality, a to poprvé ve Zlíně! Smlouvu podepsala paní Pavla Jahodová, která se tak stala hrdou vedoucí pobočky

Vznikla další partnerská pobočka Next Reality, a to poprvé ve Zlíně! Smlouvu podepsala paní Pavla Jahodová,  která se tak stala hrdou vedoucí pobočky

31.7.2017: Paní Pavla má celkem netradiční koníček. Vlastní chovatelskou stanici leonbergerů, což je mohutné psí plemeno. Nápad na možné partnerství s Next Reality jí vnukla její přítelkyně z Brna, která je úspěšnou makléřkou Next Reality a má s firmou už jisté zkušenosti.

Uzavření smlouvy proběhlo 6. června a k oficiálnímu otevření pobočky došlo 1. července. Paní Pavla byla příjemně překvapená, když zjistila, že je firma více než přátelská a vše probíhá hladce a podle jejích představ.

V minulosti paní Pavla pracovala pro Zlín Film Festival jako vedoucí oddělení Guest Service a právě zde uplatnila angličtinu, kterou ovládá na vysoké úrovni. Ve volném čase si ráda zahraje golf. Její velkou oporou je její dvanáctiletá dcera.

Vítáme Pavlu do našeho týmu a přejeme této milovnici psů a golfu další skvělé podnikatelské úspěchy.

Zdroj: NEXT REALITY

Autor: Komerční prezentace

Podobné články